Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
Krážovský chlmec

Béke utcai óvoda

Óvodánk Királyhelmecen, a Béke utcában található. A gyermekekkel négy tapasztalt, szakképzett óvodapedagógus foglalkozik. vidám, kellemes hangulatú épületben két vegyes életkorú csoport működik. A szülők választhatnak a szlovák illetve a magyar nyelvű foglalkozást nyújtó csoportok között. Két csoportszoba és egy tornateremnek kialakított helység biztosít teret a nevelésre, oktatásra 22-22 gyermek számára. A kint tartózkodás alatt a bekerített, fásított udvar nagy biztonságot nyújt a gyermekeknek, a nyári kánikulában pedig védi őket az erős napfénytől. Óvodánk arculatát alapvetően meghatározza a családias, otthonos légkör, a gyermekközpontúság, a sokoldalú képesség- és készségfejlesztés. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a gyerekeket igényes tárgyi környezet vegye körül. Minden téren színvonalas szolgáltatást szeretnénk nyújtani, hogy a szülők elégedettek legyenek a gyerekek iskolára való felkészítésével. Óvodánk a gyerekeknek angol nyelvoktatást, vallás- valamint táncoktatást is biztosít.

 

Elérhetőségek:

Materská škola – Óvoda Ul. Mieru 5

077 01 Krážovský Chlmec

Tel.:056-63 213 72

e-mail:mskch@post.sk


 

Óvoda, Béke utca 5.

bez názvu
bez názvu
bez názvu

 
 
bez názvu
bez názvu
bez názvu

 
 
Gyermeknap 2009

Gyermeknap 2009

Gyermeknap 2009

Gyermeknap 2009

Anyák napja 2009

Anyák napja 2009


 
 

 

Köszönjük a Poli – Farbe cég és a SZAKC segítségét


A nyári szünidő végefelé jártunk, amikor a Királyhelmeci Béke utcai óvoda alkalmazottjai nagy örömmel fogadták Molnár Valéria SZAKC irodavezető hírét, hogy óvodánk a magyarországi, bócsai székhelyű Poli-Farbe óvodatámogató programjának keretén belül gyermekszobafestékekben és kerítésfestékekben részesült.
 

 

Gyorsan szervezni kezdtük a játszószobák festését, hogy mire a gyerekek szeptember 2.-án belépnek az óvodába csodálatosan új és szép környezet várja őket. Mindenki aktívan s örömmel vett részt a szépítési munkálatokban.

 

Ez a támogatás számunkra nagy segítség volt, hisz a játszószobák falai gyönyörűek lettek, s mindemellett egészséges környezetet is biztosítanak a gyerekek számára, hiszen a Platinum–Kid gyermekszobafesték nemcsak szép és tisztítható, hanem megvéd a baktériumok szaporodásától is.


Nagy érdeklődéssel várjuk szeptemberben a gyermekek véleményét az új környezet kialakításáról.
 

 

 

Ezúton mond köszönetet a Királyhelmeci Béke utcai óvoda a gyerekek nevében is a Poli-Farbe kft. önzetlen segítségéért, s a SZAKC iroda közreműködéséért, hogy óvodánk falait és közvetlen környezetét segített széppé és újjá varázsolni.
 

Bc.Szakács Szilvia, óvodavezető
 


 

webygroup

Slovenská verzia
English version
Talianska verzia

11357294

Főoldal